Rabu, 30 Januari 2013

Burger oh burger...

Kali ni mengandung asyik suka makan ala-ala western gitu..entahla tekak nye nak makan macam tuela...paling aku suka sekarang makan burger..suka sangat makan burger...ari tu aku cuba beli burger kat area setia alam..orang kata kat situ burger sedap..aku pun cubala try beli burger kat situ...nak tengok burger tu...
Nama burger ni lupala..tapi harganya selepas tambah cheese RM 9 lebih, sangat sedap...
Burger ni plak ada 2 isi burger..agak besar gakler dagingnye...rasa agak kurang sikit..harganya RM 10 lebih
mmmm...apa-apa pun sangat sedap bila dapat burger..hahaha
Yang ini plak...nak sangat makan Nando's..akhirnya bos aku belikan untuk aku...sempena bestdy aku sekali katanya..T.Q bos..hehehe

Tiada ulasan:

Catat Komen